Nieuwsbrief 2

Nieuws

aug 31

Lied van de week

Groep 3 t/m 5 Opw. v. k. 119 Jij Hoort bij mij
Groep 6 t/m 8 Psalm 51:1 Ontferm u God

Koptelefoon/oortjes

Vanaf groep 3 heeft uw kind eigen geluidsoortjes of een koptelefoon nodig bij het werken op de laptop, tablet of computer. Wilt u dit meegeven als het nog niet op school aanwezig is (graag voorzien van naam)? Sommige kinderen hebben nog geluidsoortjes op school gekregen een aantal jaar geleden. Maar vanwege kwijtraken, stuk gaan of kinderen die de voorkeur hebben voor een koptelefoon, leggen we dit vanaf dit schooljaar bij u als ouder/verzorger neer.

Overblijf

Vorig schooljaar is er meerdere keren een overleg geweest met ‘overblijfmoeders’ en ondergetekende.
Doel was om alles helder op papier te krijgen wat betreft regels en afspraken voor tijdens de overblijf. Daarnaast worden ook de regels en afspraken die we als leerkrachten hanteren tussen de middag nu ingezet.
Intussen is er een document te vinden onder downloads op de site met alle afspraken:
https://www.cbssamenopweg.nl/formulieren-en-overige-downloads/
Verder zijn we op dit moment aan het kijken hoe we de betaling en daarmee de administratie praktischer kunnen vormgeven. Zodra daar meer duidelijkheid over is, zullen we dat met u delen.

Typediploma groep 6, 7 en 8

De kinderen van groep 6 t/m 8 krijgen dit schooljaar weer de mogelijkheid om hun typediploma te halen op school. Er zal na de herfstvakantie gestart worden. De kinderen zullen vooral thuis veel moeten typen en één keer per week zal er een moment na schooltijd zijn waar juf Paula ze zal begeleiden. Zodra we meer informatie hebben brengen we u hiervan op de hoogte. Ook zal er dan de mogelijkheid zijn om uw kind(eren) hiervoor op te geven.

Website

Er staat een fotoalbum van de jaaropening in de kerk.

Data om te onthouden

5 sept oud papier
12 sept staking leerkrachten, leerlingen vrij
13 sept informatieavond alle groepen en plusklas, nadere informatie volgt
14 sept juf Marijke jarig

Namens,

Jolanda Mulder
directeur