dec 23

Groep 3,4,5a: Ps 118:1a
Groep 5b,6,7 en 8: Ps 62:1

Schoolfruit

Na de vakantie krijgen de leerlingen een appel, een sinaasappel en een mandarijn.

Dochter geboren bij juf Agnes

Dinsdagmorgen hebben we het mooie bericht mogen ontvangen dat er bij juf Agnes en haar man Marco een dochter is geboren. Suze is geboren op 20-12 om 09:52 uur. Ze is 51 cm en 3010 gram. Alles gaat goed met moeder en kind. En met vader en grote broer en zus ook. En als t goed is, mogen ze vandaag naar huis. Het adres van fam van Rijnsbergen is Abeelhof 15, 4254 BX Sleeuwijk.
We wensen Agnes, Marco, hun kinderen Naomi en Jurre veel geluk toe met de kleine Suze.

Doel zendingsgeld kerstvakantie t/m voorjaarsvakantie

Komende periode hebben we weer een nieuw, mooi doel om voor te sparen! In het stukje hieronder vertellen 4 oud-leerlingen wat zij gaan doen en hoe wij ze kunnen helpen.

Misschien is het je al opgevallen: vier jongeren uit Hoornaar gaan in de zomer van 2017 bouwen in Bolivia, Haiti, Malawi en Nicaragua. Samen met de christelijke organisatie World Servants zullen we klaslokalen en lerarenwoningen bouwen, zodat ruim 1000 kinderen goed onderwijs kunnen volgen. Omdat we geld nodig hebben voor de bouwmaterialen zijn we druk bezig met actievoeren. De Samen op Weg wil daar ook een steentje in bijdragen:
• Het zendingsgeld
• Lege flessen inzamelen. Deze flessen mogen op school in de hal beneden worden ingeleverd: het statiegeld gaat volledig naar de projecten.
Kunnen we op jouw/uw hulp rekenen?

Alvast ontzettend bedankt namens Anniëlle de Jager, Nadiah de Jager, Jelle Fousert en Henriët den Dunnen

Aan Stichting Gave hebben we € 516,66 kunnen overmaken. Iedereen bedankt!

Kerstfeest voor kinderen in Hoornaar

Zondag 25 december is er in de NH-kerk te Hoornaar het kerstfeest voor kinderen. Aanvang 18.30 uur. Thema: Het beloofde Kind. U wordt hier allen van harte voor uitgenodigd.

Kinderkerstfeest Ontmoetingskerk

Maandag 26 december is er kinderkerstfeest in de Ontmoetingskerk in Noordeloos. Aanvang 10.00 uur. Thema: Zeg zullen we op weg gaan. U wordt hier allen van hart voor uitgenodigd.

Gezegende Kerstdagen

‘Jullie hoeven niet bang te zijn, want ik breng goed nieuws. Vandaag is jullie de Heiland geboren’.
Aan het begin van het schooljaar begon ik met de naam Wonderbare Raadsman, één van de vele namen die de Bijbel gebruikt voor God. Nu we met elkaar het Kerstfeest mochten vieren, vind ik de naam Heiland goed passen. Heil is dat wat heel maakt, de geboorte van Jezus maakt heel.
Dat mochten we tijdens de kerstvieringen op school op verschillende manieren gedenken. Mooi om dat met elkaar te mogen en kunnen doen.
Vandaag start de vakantie, even twee weken geen school. Na de drukte van de afgelopen periode zeer welkom.
Namens het team wens ik u gezegende Kerstdagen en een fijne vakantie.
Hopende iedereen in het nieuwe jaar weer te mogen ontmoeten.

Kerstvakantie

Alle leerlingen hebben op vrijdagmiddag voor de kerstvakantie vrij. Ook zijn alle leerlingen vrij op maandag 9 januari i.v.m. een studiedag van de leerkrachten.

Maandviering groep 4/5a

Vrijdag 27 januari verzorgen de leerlingen van groep 4/5a de maandviering. Alle ouders van de leerlingen van deze groep worden van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De viering begint om half negen en duurt ongeveer een half uur.

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst. Er is nieuws bij groep 1 en 2 met foto’s van de kerstviering. Ook is onder “nieuws” een link naar enkele foto’s van de kerstviering van groep 3 t/m 8.

23 december alle leerlingen ’s middags vrij
26 december t/m 6 januari 2017 kerstvakantie