dec 14

Groep 3,4 en 5: Kerstliederen
Groep 6,7 en 8: Kerstliederen

Kerstviering groep 0/1 en 2

Op woensdagavond 19 december vieren de kinderen van groep 0/1 en 2 met hun ouders kerstfeest in de school. De avond begint om 19.00 uur en zal ongeveer een uur duren. Na afloop kunt u nog gezellig koffie of thee drinken met elkaar. Per kind mogen drie personen meekomen (geen jongere kinderen).

Kerstviering groep 3 t/m groep8

Op donderdagavond 20 december vieren de kinderen van groep 3 t/m 8 kerstfeest in Het Bruisend Hart. Per leerling mogen er 2 genodigden meekomen. Aanvang van deze avond is 19.45 uur. We vragen u vriendelijk om jongere kinderen niet mee te nemen naar de viering. Na afloop is er gelegenheid tot het drinken van koffie of thee. (Als u op de poster van de kerstviering klikt wordt deze voor u vergroot.)

Handig materiaal groep 3

Voor de leerlingen van groep 3 staat de volgende link op de website onder “Groep 3 handig materiaal” http://www.kinderpleinen.nl/showPlein.php?plnId=1687.
Daar kan worden geoefend met lezen. Dit past bij de methode “Veilig leren lezen” die in de groep gebruikt wordt.

Kerstvakantie

Vrijdagmiddag 21 december begint de kerstvakantie. Alle leerlingen zijn ’s middags al vrij.

Voortgezet onderwijs

Voor open dagen en open avonden van het voortgezet onderwijs vindt u een overzicht op de website onder “downloads”.

19 december kerstviering kleuters in de hal van de school
20 december kerstviering groep 3 t/m 8 in Het Bruisend Hart