jan 10

Het team van de CBS Samen op Weg wenst u alle goeds toe voor het nieuwe jaar!

Groep 3 t/m 5 Psalm 134: 3
Groep 6 t/m 8 Psalm 31: 1

Nieuwsbrief

Met ingang van 1 januari 2020 zal de nieuwsbrief niet meer iedere week verstuurd worden, maar één keer in de twee weken. Dat betekent, dat de nieuwsbrief in de even weken wordt verstuurd. We willen u erop wijzen, dat de nieuwsbrieven altijd terug te vinden zijn op de website van de school onder ‘nieuws’.

Gezocht: Groepsleerkracht groep 8 en onderwijsassistent

Ben of ken jij iemand die affiniteit heeft met groep 8? Iemand die tijdelijk op maandag en/of dinsdag beschikbaar is? Of ken je een onderwijsassistent op zoek naar werk? Laat het ons weten! De complete omschrijving van de vacatures vindt u op de website.

Dansvoorstelling

Afgelopen donderdag heeft de dansgroep ‘de Stilte’ een dansvoorstelling gegeven voor de groepen 3 en 4. Natuurlijk mocht er ook zelf gedanst worden.

‘brede lunch’

We beginnen het jaar als gebruikers van de brede school goed, door met elkaar te lunchen. Op deze manier leren we elkaar beter kennen en weten we elkaar sneller te vinden.

Zendingsproject Shaare Zedek

Op donderdagmiddag is juf Martine nog in alle klassen geweest om enkele recente foto’s te laten zien van het Shaare Zedek ziekenhuis in Jeruzalem. Dit keer van de kinderafdeling en van Clinic clowns die daar de jonge patiënten op vrolijken door hun vrolijke outfit en grapjes. De oudste kinderen hebben een donateursblad mee naar huis gekregen. Mocht u het laatste nieuws omtrent het ziekenhuis willen volgen, kunt u kijken op Facebook onder de naam “Stichting Shaare Zedek”. Namens het ziekenhuis worden we hartelijk bedankt voor de 165 euro die we al gespaard hebben. Sparen jullie de komende tijd ook weer mee? Dan kunnen er weer pleisters geplakt worden!

Maandviering groep 0/1/2a

Dinsdag 21 januari wordt de maandviering verzorgd door groep 0/1/2a. Alle ouders van de kinderen uit deze groep zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken en luisteren. De viering begint om 8.30 uur en duurt tot ongeveer 9.00 uur. Voor een rustig verloop van de viering wordt u gevraagd liever geen jongere kinderen mee te nemen.

Vrijwilligers gezocht

Luizenpluizer: Nu we na lang vragen gelukkig 2 nieuwe mensen gevonden hebben, moeten 2 andere stoppen vanwege wijzigingen in werk en het volgen van een opleiding. Dus we zoeken er weer 2. Bent u in de gelegenheid en bereid om te helpen, na de vakanties op donderdagmiddag (of in overleg op een ander moment), laat het dan weten via: administratie@cbssamenopweg.nl.

Er is nieuws bij groep 3.

• 21 jan: maandviering groep 0/1/2a.
  • 24 jan: volgende nieuwsbrief