Nieuwsbrief 16

Nieuws

dec 08

Lied van de week

Groep 3,4,5a: Kerstlied
Groep 5b,6,7 en 8: Kerstlied

Schoolfruit

Volgende week krijgen de kinderen waspeen, een appel en een mandarijn.

Pauzesport en activiteiten van GiGa

Woensdag heeft Ike Slob namens GiGa (Giessenlanden inspireert, Giessenlanden activeert) pauzesport georganiseerd tijdens de ochtendpauze. Het is bij de kinderen heel leuk ontvangen en de kinderen waren heel enthousiast.
Binnenkort zijn er weer activiteiten buiten schooltijd gepland. De activiteitenkalender kunt u inzien via http://www.gigagiessenlanden.nl/wp-content/uploads/2016/08/Activiteitenk…
Opgeven voor deze activiteiten is wel verplicht. Mocht het vol zijn, dan komt uw kind op een wachtlijst.

Kerstviering groep 3 t/m groep 8

Op dinsdagavond 20 december is de kerstviering voor de groepen 3 tot en met 8. Het thema is ‘Gewoon heel bijzonder’. De viering start om 19.00 uur en zal plaats vinden in het Bruisend hart. De deuren zijn vanaf 18.45 uur geopend. Ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes zijn van harte welkom om het kerstfeest met ons te vieren. Als de weersomstandigheden het toelaten, is er na de viering nog een gezellig samenzijn op het plein met drinken en wat lekkers. Of dit wel of niet doorgaat kunt u in de volgende nieuwsbrief lezen. Tot ziens op 20 december!

Kerstviering groep 1 en groep 2

Groep 0/1 en 2 hebben de kerstviering op woensdag 21 december in de school. Aanvang van deze avond is 19.00 uur. Per kind mogen er drie personen mee. I.v.m. het ordelijk verlopen van de avond, geen kleinere kinderen meenemen. De viering zal ongeveer één uur duren. Na afloop is er nog een gezellig samenzijn.

Schildersezels te leen gevraagd

Voor het kerstfeest van de kleuters op woensdag 21 december hebben we nog twee schildersezels nodig. Kan iemand ons helpen? Alvast dank!

Wintercompetitie voor MTB en cyclocrossers

Zaterdag 17 december organiseert Jan van Arckel in samenwerking met ijsclub “Juliana” een MTB en cyclocrossers wedstrijd.Vvoor de jeugd van 6 t/m 8 jaar start 11.45 uur, voor de jeugd van 9 t/m 11 jaar start 12.05 uur. Deelname is gratis. Meer informatie http://www.janvanarckel.nl/wintercompetitie

Wijziging emailadres

I.v.m. de aanleg van glasvezel veranderen velen hun emailadres. U kunt uw wijziging doorgeven via het ouderportaal. Wilt u dit tijdig doen, zodat we u per mail kunnen bereiken?

Kerstvakantie

Alle leerlingen hebben op vrijdagmiddag voor de kerstvakantie vrij. Ook zijn alle leerlingen vrij op maandag 9 januari i.v.m. een studiedag van de leerkrachten.

Website

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst. Er is zijn albums over het bezoek van Sinterklaas aan de school, nieuws bij groep 1, 5b/6, 7, 8 en de plusklas.

 

Data om te onthouden

20 december kerstviering groep 3 t/m 8 met ouders in Het Bruisend Hart
21 december kerstviering groep 1 en 2 met ouders in de school.
23 december alle leerlingen ’s middags vrij
26 december t/m 6 januari 2017 kerstvakantie
9 januari 2017 studiedag, alle leerlingen vrij

Groeten,
Jolanda Mulder
directie