Nieuwsbrief 16

Nieuws

dec 20

Lied van de week (na de vakantie)

Groep 3 t/m 8 WK 41:1 Jezus die langs het water liep

Nieuwsbrief

Met ingang van 1 januari 2020 zal de nieuwsbrief niet meer iedere week verstuurd worden, maar één keer in de twee weken. Dat betekent, dat de nieuwsbrief in de even weken wordt verstuurd. We willen u erop wijzen, dat de nieuwsbrieven altijd terug te vinden zijn op de website van de school onder ‘nieuws’.

Gezocht: Groepsleerkracht groep 8 en onderwijsassistent

Ben of ken jij iemand die affiniteit heeft met groep 8? Iemand die tijdelijk op maandag en/of dinsdag beschikbaar is? Of ken je een onderwijsassistent op zoek naar werk? Laat het ons weten! De complete omschrijving van de vacatures vindt u op de website.

Diploma


Afgelopen maandag mocht ik mijn scenariopresentatie houden en vervolgens mijn diploma in ontvangst nemen. Na basisbekwaam, mag ik me nu vakbewkaam schoolleider noemen.

Via deze weg wil ik u als ouder(s)/verzorger(s) bedanken voor de gesprekken die gefilmd mochten worden en de reacties op de feedbackvragen die ik gesteld heb

Afscheid

Vandaag was Esmée voor het laatst bij ons op school. Esmee gaat verhuizen naar Ameide. We wensen haar veel succes en plezier op haar nieuwe school.

Geboorte

Daar ben ik dan! Ik ben Luuk Klaas-Jan Hendriksen (roepnaam Luuk). Ik ben geboren op 18 december om 20.48 uur in het ziekenhuis. Ik weeg 4680 gram en ben 56 cm lang. Als juf Gerlinde en haar man wilt verrassen met een kaartje, dan kunt u dat sturen naar: Peulenlaan 109, 3371 XJ Hardinxveld-Giessendam.

Mountainbike wedstrijd

In de kerstvakantie, op zaterdag 28 december wordt een mountainbike wedstrijd georganiseerd bij de Donk. Vanaf 6 jaar kunnen kinderen gratis meedoen. Alle informatie staat op de poster. Je hebt wel een mountainbike en een helm nodig. Doe ook mee of kom kijken!!

Kinder- en tienerkoor Grace

Kinder- en tienerkoor Grace houdt een open avond op donderdag 9 januari. Kinderen die belangstelling hebben en houden van zingen, kunnen deze avond komen kijken en / of meedoen. Ze repeteren iedere donderdagavond. Het kinderkoor( 4 jaar – groep7)  van 18.30-19.15 uur en het tienerkoor (vanaf groep 8) van 19.30-20.30 uur.

Het adres is: Kennelweg 14, in Gorinchem. De website van het koor is: www.ktkgrace.nl

Oud papier

Oud papier wordt dit jaar nog één maal opgehaald op maandag 30 december. Deze datum is in plaats van 1 januari 2020 (eerste woensdag van januari).

Kerstvakantie

De afgelopen weken hebben we stil mogen staan bij advent in alle groepen. En afgelopen week is het Kerstfeest alvast gevierd. Woensdagavond schitterden de kleuters op het podium met een mooie boodschap en vrijdag werd er stilgestaan bij de geboorte van Jezus in alle andere groepen. Wat is het mooi dat we nu de tijd hebben en krijgen om bewust stil te staan bij het Kerstfeest. De geboorte van Jezus. In Jezus kwam God zelf in de vorm van een mens naar de aarde. Hij kwam dichtbij. Hij wilde niet langer een ‘verre God’ zijn, maar een persoonlijke Vader.


Namens het hele team,
goede dagen en een fijne vakantie!

Website

Er is een fotoverslag van de kerstfeestviering van de kleuters in het fotoalbum.

Data om te onthouden

  • 20 dec: start kerstvakantie om 15.15 uur.
  • 30 dec: oud papier
  • 3 jan: Meester Edwin jarig.
  • 6 jan: eerste schooldag na de kerstvakantie.