Nieuwsbrief 15

Nieuws

dec 13

Lied van de week

Groep 3 t/m 5 Kerstliederen
Groep 6 t/m 8 Kerstliederen

Nieuwsbrief

Met ingang van 1 januari 2020 zal de nieuwsbrief niet meer iedere week verstuurd worden, maar één keer in de twee weken. Dat betekent, dat de nieuwsbrief in de even weken wordt verstuurd. We willen u erop wijzen, dat de nieuwsbrieven altijd terug te vinden zijn op de website van de school onder ‘nieuws’.

Groepsleerkracht groep 8 gezocht

Ben of ken jij iemand die affiniteit heeft met groep 8? Iemand die tijdelijk op maandag en/of dinsdag beschikbaar is? Laat het ons weten! De complete omschrijving van de vacature vindt u op de website.

Op naar kerst

We bedanken de ouderraad voor hun inzet om de school weer helemaal in kerstsfeer in te richten!

Kerstfeestvieringen

Woensdagavond 18 december is de kerstviering voor de leerlingen van groep 0/1/2a en 2b. Ouders van deze leerlingen zijn uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn via een mail.

De kinderen van de groepen 3 t/m 8 vieren het kerstfeest met elkaar in de klas op vrijdag 20 december.

Kerstkaarten

De sint heeft net de school verlaten… en dus gaan we op richting Kerst. Ook dit jaar willen we weer een kerstkaartvrije school zijn. In voorgaande jaren waren de kinderen soms erg druk met het uitwisselen van kaarten, wat aan de ene kant plezier voor de één, soms ook teleurstelling bij de ander kan geven. De kinderen zien elkaar genoeg om elkaar persoonlijk fijne dagen te wensen.

Schooldammen

5 kinderen van onze school hebben afgelopen week meegedaan met de damwedstrijden van de gemeente Molenlanden. Ze hebben gestreden om door te gaan naar de volgende ronde, maar helaas kwamen ze daarvoor net een paar puntjes te kort. Toch goed gedaan, jongens! Het was een leuke ervaring.

Kinder- en tienerkoor Grace

Kinder- en tienerkoor Grace houdt een open avond op donderdag 9 januari. Kinderen die belangstelling hebben en houden van zingen, kunnen deze avond komen kijken en / of meedoen. Ze repeteren iedere donderdagavond. Het kinderkoor( 4 jaar – groep7)  van 18.30-19.15 uur en het tienerkoor (vanaf groep 8) van 19.30-20.30 uur.

Het adres is: Kennelweg 14, in Gorinchem. De website van het koor is: www.ktkgrace.nl

Kerstvakantie

De vrijdag voor de kerstvakantie, 20 december is een gewone lesdag. De kinderen van de groepen 0/1/2a, 2b en 5 t/m 8 worden ook in de middag op school verwacht. De vakantie begint voor hen om 15.15 uur.

Oud papier

Oud papier wordt dit jaar nog één maal opgehaald op maandag 30 december. Deze datum is in plaats van 1 januari 2020 (eerste woensdag van januari).

Website

Er is een fotoverslag van de sinterklaasviering in het fotoalbum en nieuws bij groep 0/1/2a, bij groep 3 en groep 7.

Data om te onthouden

  • 18 dec: juf Femke jarig
  • kerstviering kleuters
  • 20 dec: kerstviering in de klassen
  • 20 dec: start kerstvakantie om 15.15 uur.
  • 30 dec: oud papier
  • 3 jan: Meester Edwin jarig.
  • 6 jan: eerste schooldag na de kerstvakantie.