nov 30

Groep 3 en 4: Kerstliederen
Groep 5 t/m 8: Kerstliederen

Sinterklaas op school

Ook dit jaar heeft Sinterklaas de school bezocht. Met zijn “Sint’s gezonde snoepfiets” kwam hij zonder zijn pieten aan op school. De pieten kwamen later aangesneld, zij hadden eerst nog lekker snoep gekocht in de winkel. Worteltjes en fruit is wel erg lekker en gezond, maar op het Sinterklaasfeest horen er toch ook pepernoten en snoep bij.
Op de website treft u een fotoalbum van de aankomst en het feest in de klassen. Volgende week zullen meer foto’s volgen.

Hulp gezocht voor het opzetten van de kerstbomen

Maandagmorgen gaat de ouderraad de kerstbomen weer klaarzetten en optuigen voor de groepen. Wie wil daarbij helpen?
Ze beginnen maandagmorgen om 8.30 uur.

Schoolfruit

Aankomende week krijgen de kinderen een mandarijn, een peer en een sinaasappel.

Groep 0/1 spaart theedoosjes

Om een werkje te kunnen maken, heeft juf Mariëtte vierkante en rechthoekige theedoosjes nodig. Wilt u meesparen?
Per kind is er één vierkant en één rechthoekig doosje nodig.

Actie voedselbank

We sparen momenteel voor de voedselbank.
In de decembertijd hebben we thuis over het algemeen veel extra’s om te eten. We vinden het daarom goed om kinderen bewust te maken van het feit dat er ook gezinnen zijn in Nederland die dat niet hebben. Daarom gaan we naast het ophalen van geld ook voedingsmiddelen inzamelen. De voedselbank heeft een lijstje gegeven met producten die zij hard nodig hebben. U kunt dit op school inleveren op de ‘voedselbank’ in de hal.

– rijst
– aardappelpuree
– koffie
– thee
– blik soep
– potgroenten
– appelmoes
– pannenkoekenmix op waterbasis
– chocoladepasta

De kerk in Hoornaar voert op dit moment ook actie voor de voedselbank. U kunt ook daar voedingsmiddelen inleveren op zondag 6 en 13 december.
Op maandag 14 december wordt alles weggebracht.
We hopen op een grote opbrengst!

Kerstvieringen groep 0/1 en 2

Groep 0/1 en 2 hebben de kerstviering op 16 december in de school. Aanvang van deze avond is 19.00 uur. Per kind mogen er drie personen mee. I.v.m. het ordelijk verlopen van de avond, geen kleinere kinderen meenemen. De viering zal ongeveer één uur duren. Na afloop is er nog een gezellig samenzijn.

Kerstvakantie

Alle leerlingen zijn op vrijdagmiddag 18 december vrij, aansluitend is de kerstvakantie. Maandag 4 januari is er een studiedag voor de leerkrachten, ook dan zijn alle leerlingen vrij.

Wintercompetitie voor MTB en cyclocrossers

Zaterdag 19 december organiseert Jan van Arckel in samenwerking met ijsclub “Juliana” een MTB en cyclocrossers wedstrijd. Start en inschrijving voor de jeugd van 6 t/m 8 jaar tussen 10.30-11.30 uur (start 11.45 uur), voor de jeugd van 9 t/m 11 jaar tussen 11.00-12.00 uur (start 12.15 uur). Deelname is gratis.

Voor de agenda

Wilt u alvast in uw agenda noteren dat er op dinsdagavond 22 maart 2016 een paasviering gehouden wordt in Het Bruisend Hart voor de ouders en de leerlingen van groep 3 t/m 8?

Nagekomen bericht

Vannacht is bij juf Jolanda en haar man Dennis een dochter geboren. Ze heet Fleur. Moeder en dochter maken het goed, maar blijven nog een dag in het ziekenhuis.

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst. Er staat op de website een fotoalbum van groep 1 en van het bezoek van Sinterklaas. Er is nieuws van groep 1. Ook staat het dansje van de leerlingen uitgevoerd voor Sinterklaas op de site.

16 dec Kerstviering groep 0/1 en 2. Aanvang 19.00 uur
18 dec ’s middags alle leerlingen vrij