Nieuwsbrief 15

Nieuws

dec 12

Lied van de week

Groep 3 t/m 5: Kerstliederen
Groep 6 t/m 8: Kerstliederen

Ouderraad bedankt!

De periode november-december is voor de ouderraad een drukke periode. In de voorbereidingen voor het bezoek van Sinterklaas aan de school en de kerstvieringen gaat veel tijd zitten. Bedankt dat jullie je vrijwillig inzetten voor de school. De hal van de school ziet er weer heel gezellig uit en alle klassen zijn weer voorzien van een kerstboom.

Kerstviering groep 3 t/m 8

Wellicht heeft u intussen al wat van uw kind(eren) gehoord over de kerstviering van aanstaande dinsdag. Er wordt al hard geoefend aan toneelstukjes, liedjes en versjes. Dinsdagavond 16 december om 19:00 uur zal onze viering beginnen in Het Bruisend Hart. U bent er toch ook bij?
Per leerling mogen twee genodigden meekomen.

Kerstviering groep 0/1 en 2

Op woensdagavond 17 december vieren de kinderen van groep 0/1 en 2 kerstfeest in de school. De avond begint om 19.00 uur en zal ongeveer een uur duren. Per kind mogen drie personen meekomen, geen jongere kinderen i.v.m. de orde tijdens de kerstviering.

Kerstvakantie

De kerstvakantie begint op vrijdag 19 december om 12.00 uur. Alle groepen zijn dus ’s middags vrij.

Gevonden na 10-minutengesprekken

Dinsdagavond is er een fietscomputertje gevonden bij de school (speedmaster 3000). Wie mist deze op zijn/haar fiets? Af te halen bij Tineke.

Geen schoolfruit

Eind oktober trokken de zes eerder erkende leveranciers van schoolfruit zich op het allerlaatste moment terug, waardoor het programma stil kwam te liggen. Deze bedrijven hebben zich niet opnieuw aangemeld en maken geen deel meer uit van het EU-Schoolfruitprogramma.
De Lidl kan dit schooljaar aan 500 scholen fruit leveren. Dat betekent dat, van de ruim 1700 ingeschreven scholen, een deel dit schooljaar helaas geen EU-Schoolfruit kan ontvangen. Selectie van de 500 scholen vond plaats op basis van loting. De loting is uitgevoerd door een externe partij.
Helaas is onze school uitgeloot.

Website

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst.
Er zijn nog meer foto’s en filmpjes van het bezoek van de Sint te vinden op de site. De filmpjes zijn te zien onder “nieuws” in de betreffende groep.
Ook groep 1 heeft nieuws!


Data om te onthouden

16 dec kerstviering groep 3 t/m 8 in Het Bruisend Hart
17 dec kerstviering groep 1 en 2 op school
19 dec vanaf 12.00 uur begin van de kerstvakantie, alle leerlingen ’s middags vrij

Groeten,
Inge Ros