Nieuwsbrief 14

Nieuws

dec 04

Lied van de week

Groep 3 t/m 5: Kerstliederen
Groep 6 t/m 8: Kerstliederen

Sinterklaas op school

Ook dit jaar heeft Sinterklaas de school bezocht. Hele sportieve pieten had hij meegenomen. Maar van deze sportieve pieten moest de Sint ook op sportieve wijze op school belanden. Nou en dat is gebeurd. Sint moest van zijn pieten met een parachutesprong landen op het plein. Helaas ging dat helemaal mis en belandde Sinterklaas aan de Groeneweg. Gelukkig heeft hij met de parachute op zijn rug de school toch kunnen vinden.
Onder “groepen” komen filmpjes over het bezoek van Sinterklaas aan de groep. Onder “foto’s” komt een fotoalbum van het bezoek.

Rooster 10-minutengesprekken dinsdag 9 december

Het rooster van de 10-minutengesprekken is gemaild naar alle ouders. Het is ook te vinden onder “downloads” op de website.

Vrijwilligers gezocht

De ouderraad is op zoek naar mensen die willen helpen op maandagmorgen 8 december met het opzetten en versieren van de kerstbomen.
Ze beginnen om 8.30 uur.

Kerstvieringen

We maken u alvast attent op de kerstvieringen. De kerstviering voor groep 3 t/m 8 is op dinsdag 16 december in Het Bruisend Hart, aanvang 19.00 uur.
De kerstviering voor groep 1 en 2 is op woensdag 17 december in de school, aanvang 19.00 uur.

Oud papier ophaler gezocht

Voor het ophalen van het oud papier zijn we op zoek naar nog één ouder die één keer per jaar mee wil helpen met het ophalen van het oud papier.
In 2015 wordt er één avond bij Waardlanden gehouden waarbij men instructies krijgt, waarna men een paar jaar gecertificeerd is. Opgeven kan via tineke@cbssamenopweg.nl

Website

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst.
Onder “foto’s” kunt u een impressie krijgen van de verkiezingsmarkt die gehouden is.


Data om te onthouden

8, 9 en 12 december schoolarts groep 2
9 dec 10-min gesprekken
16 dec kerstviering groep 3 t/m 8 in Het Bruisend Hart
17 dec kerstviering groep 1 en 2 op school
19 dec vanaf 12.00 uur begin van de kerstvakantie, alle leerlingen ’s middags vrij

Groeten,
Inge Ros