nov 23

Groep 3,4 en 5: Opwekking v kids 131
Groep 6,7 en 8: Psalm 68:7

Actie Schoenmaatjes

Er zijn al veel dozen ingeleverd voor de actie Schoenmaatjes. De schoenendozen kunnen uiterlijk maandag 26 november ingeleverd worden. Het machtigingsformulier inleveren bij de juf/meester of bij Tineke, de schoenendozen mogen op het podium gezet worden.

Doel zendingsgeld

Maandag 19 november hebben de kinderen een voorlichting gekregen over het doel van het zendingsgeld. Het geld gaat naar het project Water of life van Compassion. Voor € 55,= wordt een systeem aangeschaft waardoor een familie een leven lang schoon en veilig drinkwater kan drinken. De systemen worden ingezet in landen waar een structureel gebrek aan schoon en veilig drinkwater is. Daarnaast kunnen de systemen ingezet worden na een ramp waardoor een gebrek aan schoon drinkwater ontstaat. Een voorbeeld daarvan is de cholera uitbraak in Haïti in de zomer van 2012.
.

Handig materiaal voor groep 8

Voor het oefenen van de topo-toetsen staat er op de website onder “groep 8-handig materiaal” en nieuwe link, http://www.zwijsenlandinzicht.nl/zwijsen/show/id=197824/closemenu=true. Voor het leren van de topotoetsen krijgen de leerlingen hun schrift uiteraard mee naar huis, maar de geschiedenis leert dat sommigen hun schrift wel eens vergeten of twijfelen aan de juistheid van hun antwoorden. Op deze site staan voor de topo dus ‘kopieerbladen topografie’, maar ook de samenvattingen van ieder hoofdstuk onder ‘samenvatting’. Deze krijgen de leerlingen wel mee, maar zijn ook regelmatig zoek….

Ouderhulp gevraagd 7 december

Vrijdagmorgen 7 december gaat de ouderraad vanaf 8.30 uur de school weer klaarmaken voor Kerst. Daarbij kan de ouderraad veel hulp gebruiken. Heeft u nog wat tijd over, dan kunt u vrijdagmorgen 7 december binnenlopen. Alvast bedankt.
Vanmorgen is de ouderraad bezig geweest met het versieren van de hal voor Sinterklaas.

Muzikale ouders gezocht

We zijn op zoek naar ouders die muzikaal kunnen begeleiden tijdens de vieringen op school. Onze voorkeur gaat uit naar ouders die piano spelen of trompet. Opgeven kan via info@cbssamenopweg.nl.

Wijziging datum studiemiddag januari 2013

Door omstandigheden is de studiemiddag die gepland stond voor donderdagmiddag 17 januari 2013 verzet naar donderdagmiddag 10 januari 2013. Deze middag zijn dus alle leerlingen vrij.

27 november PV
29 november juf Agnes jarig