Nieuwsbrief 14

Nieuws

dec 06

Lied van de week

Groep 3 t/m 5 Kerstliederen
Groep 6 t/m 8 Kerstliederen

Groepsleerkracht groep 8 gezocht

Ben of ken jij iemand die affiniteit heeft met groep 8? Iemand die tijdelijk op maandag en/of dinsdag beschikbaar is? Laat het ons weten! De complete omschrijving van de vacature vindt u op de website.

Sinterklaasviering

Gisteren bracht Sinterklaas met zijn pieten een bezoek aan de school. Op een heel bijzondere manier kwam Sint met de pakjesboot!

Het werd was een feest voor alle kinderen, met pepernoten en cadeautjes. De oudste groepen vierden het feest met surprises. Iedereen heeft er van genoten.

Op de site, bij het fotoalbum zijn nog veel meer foto’s te vinden.

We bedanken de ouderraad voor hun inzet om er een echt feest van te maken!

GIGA gymles voor groep 0/1/2a en 2b

Op maandag 9 december krijgen de kinderen van groep 0/1/2a en groep 2b een gymles van GIGA. Deze les wordt ’s ochtends gegeven in het speellokaal. Zorgt u ervoor dat de gymkleding op school is?

Kerstkaarten

De sint heeft net de school verlaten… en dus gaan we op richting Kerst. Ook dit jaar willen we weer een kerstkaartvrije school zijn. In voorgaande jaren waren de kinderen soms erg druk met het uitwisselen van kaarten, wat aan de ene kant plezier voor de één, soms ook teleurstelling bij de ander kan geven. De kinderen zien elkaar genoeg om elkaar persoonlijk fijne dagen te wensen.

Zendingsproject Shaare Zedek Ziekenhuis in Jeruzalem

Afgelopen week is de man van juf Martine (Trouwborst) in Jeruzalem geweest bij het Shaare Zedek Ziekenhuis. Hij heeft daar verteld en laten zien dat we als school sparen voor het ziekenhuis. Het bedrag wat tot nu toe is gespaard, heeft hij alvast overhandigd. Ze zijn er enorm blij mee!

Schoolkassa

Met ingang van dit schooljaar verloopt de betaling van schoolreis, ouderbijdrage, schoolkamp en lidmaatschap via Parnassys Schoolkassa.

Vorige week heeft u als ouder of verzorger van uw kind mailtjes ontvangen over de betalingen voor ouderbijdrage, schoolreis, lidmaatschap etc. Bij veel mensen zijn deze mailtjes dubbel aangekomen. Dit komt doordat zowel vader als moeder de berichten ontvangt. Gebruikt u beide hetzelfde mailadres, dan komen deze berichten dus twee keer binnen. Daarnaast krijgt u voor iedere betaling een aparte mail. In het geval u meerdere kinderen op onze school heeft, kan het aantal mailtjes zo dus flink oplopen. Op het moment dat u in het mailtje klikt op ‘factuur betalen’ dan kunt u zien bij welk kind deze rekening hoort.

Iedere rekening kan slechts één keer betaald worden. Zodra de betaling eenmaal is gedaan, kan de link geen tweede keer gebruikt worden. De kans dat zowel u als uw partner de rekening betaald is dus uitgesloten.

Als u nog vragen heeft, dan horen wij dat graag via administratie@cbssamenopweg.nl.

Hulp gevonden!

We hebben 2 moeders gevonden die ons, als het werk het toelaat, komen helpen met het buiten de deur houden van luizen. Patricia Colijn en Tanja Verspui, fijn dat jullie je hiervoor willen inzetten!

Wat fijn, dat in de afgelopen tijd ouders zich hebben aangemeld om mee te helpen op school! We zijn heel dankbaar voor jullie betrokkenheid op allerlei manieren. Met elkaar maken we zo het onderwijs voor de kinderen nog leuker!

Website

Er is een fotoverslag van de sinterklaasviering in het fotoalbum en nieuws van groep 1.

Data om te onthouden

  • 9 dec: GIGA gymles voor groep 0/1/2a en groep 2b
  • 18 dec: juf Femke jarig
  • kerstviering kleuters
  • 20 dec: kerstviering in de klassen
  • 20 dec: start kerstvakantie