Nieuwsbrief 13

Nieuws

nov 23

Lied van de week

Groep 3 t/m 5 Kerstliederen
Groep 6 t/m 8 Kerstliederen

Schoolfruit

Deze week krijgen de leerlingen op woensdag een banaan, donderdag een appel (kleuters in de middag een banaan) en vrijdag meloen.

Rooster spreekmiddag/avond 27 november

Het rooster van de spreekavond is gemaild naar de ouders die zich hebben aangemeld voor de spreekmiddag/avond.

Gezocht: hulp bij de overblijf!

Wie eet er met ons mee op de Samen op Weg?
Veel kinderen van de Samen op Weg blijven op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag over en zij zijn op zoek naar een enthousiaste ouder, opa, oma, tante, grote zus of broer of wie het dan ook maar leuk vindt om met ze mee te eten en te spelen tussen de middag.
Vanaf januari zijn we op zoek naar twee mensen voor de maandag en één iemand voor de donderdag. Mocht u/jij het overblijven wel wat vinden, maar schikt het niet op de genoemde dagen, dan horen we het ook graag, misschien kunnen we dan nog kijken of er mogelijkheden zijn tot het ruilen van een dag. Voor het overblijven wordt een vrijwilligersvergoeding ontvangen.
Vragen? Loop gerust naar de ‘overblijfmoeders’ of kom even langs bij ondergetekende. Via de volgende link kunt u lezen wat we verwachten van de ‘overblijfmoeders’Overblijf – afspraken regels en routines

Gezocht: invallers!

De afgelopen periode hebben we verschillende keren na moeten denken over groepen verdelen en naar huis sturen vanwege het niet hebben van vervanging. Uiteindelijk is het met wat schuiven toch steeds nog gelukt om iedereen op school te houden en te voorzien van onderwijs. Het kiezen van de beste van de slechtste zeg maar….
Daarom wederom de oproep naar jullie als ouders die in het bezit zijn van een onderwijsbevoegdheid. Wie kan ons helpen bij nood?
Voor meer informatie verwijs ik graag naar onderstaande link.
Ouderbrief Invalwerk en WWZ Samen op Weg
Mocht u iemand anders kennen met een onderwijsbevoegdheid die past binnen onze school dan hoor ik dat natuurlijk ook graag!

Pietengym groep 1 en 2

Vrijdag 30 november is er weer een GiGa-gymles voor de leerlingen van groep 1 en 2.
Dit keer zal het een “Pietengym” zijn in het Bruisend Hart. Groep 1 gaat van 10.15 uur-11.00 uur en groep 2 van 11.00 uur tot 11.45 uur. Let op! Tijden zijn iets gewijzigd!
Alle ouders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom om mee te doen!
De kinderen van groep 2 mogen allemaal om 12.00 uur opgehaald worden in het Bruisend Hart. Wellicht kunt u, als u de les niet meedoet, iets eerder komen om te helpen met aankleden.

Website

Op de website staat een fotoalbum van de karateles en nieuws bij groep 2 over groep 1b/2.

Data om te onthouden

23 nov juf Anja jarig
27 nov niet verplichte 10 minutengesprekken groep 1 t/m 8
29 nov juf Agnes jarig
4 dec Sinterklaasviering op school
5 dec oud papier
18 dec Kerstviering groep 3 t/m 8 in Het Bruisend Hart (avond)
20 dec Kerstviering kleuters in de school (avond)

Namens,

Jolanda Mulder
directeur