nov 17

10-minutengesprekken

Zodra het rooster voor de 10-minutengesprekken op donderdag 26 november klaar is, ontvangt u dit per mail.
Denkt u eraan ook de rapporten weer in te leveren?

Maandviering groep 4

Vrijdag 27 november verzorgt groep 4 de maandviering. Alle ouders van de leerlingen van groep 4 worden hiervoor van harte uitgenodigd. De viering begint om 8.30 uur en zal ongeveer een half uur duren.

Gevonden voorwerpen

Op de foto de gevonden voorwerpen. De krat met gevonden voorwerpen zal maandag in de hal van de school staan.

Hoofdluis

Er is weer hoofdluis geconstateerd op school. Wilt u uw kind weer even extra controleren?
Meer informatie over de bestrijding van hoofdluis vindt u op http://landelijksteunpunthoofdluis.nl/default.asp?pid=104

“Mijn Wereld”

Op 24 november wordt de tentoonstelling ‘Mijn Wereld’ geopend op het gemeentehuis.
Dit is een reizende tentoonstelling die bestaat uit werkstukken van kinderen van scholen uit Alblasserwaard-Vijfheerenlanden over hun eigen omgeving. De leerlingen van groep 1, 3 en 8 van onze school hebben hier ook aan meegedaan en enkele van hun werkstukken zullen hier te zien zijn.
De tentoonstelling is t/m 15 december te zien en reist dan verder.

Sinterklaas

De juffen van groep 1 en 2 zijn op zoek naar hulp voor de spelletjesmiddag op vrijdag 4 december. De spelletjes beginnen om 13.15 uur en zullen ongeveer één uur duren. Wilt u helpen, geeft u dit dan even door bij juf Mariëtte, juf Anja of juf Marijke?
De ouderraad heeft de school al helemaal versierd voor het bezoek van Sinterklaas op vrijdag 4 december. Zijn stoel staat al klaar!

Open dagen en doemiddagen

Onder “downloads” op de website vindt u een overzicht met data van open dagen en doemiddagen. Niet alle data zijn nog bekend bij ons.

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst.

23 november juf Anja jarig
26 november 10-min gesprekken n.a.v. rapport I