Nieuwsbrief 11

Nieuws

nov 09

Lied van de week

Groep 3 t/m 5 Ps 105:6b
Groep 6 t/m 8 Dank U, dank U wel, voor alles wat U hebt gegeven.

Schoolfruit

Vanaf volgende week start het EU-schoolfruitprogramma. In tegenstelling tot vorig schooljaar zullen de leveringen pas plaatsvinden op de dinsdagen. Hierdoor verschuiven de fruitdagen naar woensdag, donderdag en vrijdag. De kleuters krijgen het fruit van woensdag op donderdagmiddag aangeboden. (Eten dus twee stuks fruit op school op donderdag)
Op woensdag, donderdag en vrijdag hoeft u niets mee te geven (tenzij het om fruit/groente gaat waar uw kind echt niet van houdt, of niet genoeg aan heeft; in dat geval kunt u ander fruit/groente meegeven).
Elke week komt in de nieuwsbrief te staan wat er aangeboden wordt.
Deze week krijgen de leerlingen op woensdag worteltjes, donderdag banaan (kleuters in de middag worteltje) en vrijdag een appel.

Voorstellen stagaires

Hoi, mijn naam is Ilse van der Vlies. Ik ben 19 jaar en woon in Giessenburg. Ik zit in het derde jaar van de pabo, op de Marnix Academie in Utrecht. Ik zal het komende jaar sowieso 2 keer per week, met regelmatig de hele week, te vinden zijn in groep 6. Ik volg dit eerste half jaar de minor omtrent het oudere kind, waarin ik veel bezig ben met het onderzoeken van de behoeftes van de kinderen. Het tweede half jaar zal ik beginnen aan mijn minor geschiedenis. Ik heb heel veel zin in dit jaar samen met de kinderen!
Hoi, mijn naam is Bettina Korevaar. Ik woon in Meerkerk en ben achttien jaar. Ik zit in het eerste jaar van de academische pabo, op de Marnix Academie in Utrecht. Elke donderdag en vrijdag ben ik gedurende het eerste half jaar in groep drie te vinden. De eerste stageweken zijn me goed bevallen en ik kijk uit naar de rest van het schooljaar.

Scholenmarkt voortgezet onderwijs voor ouders en leerlingen van groep 7 en 8

Maandag 12 november wordt er in zalencentrum De Spil in Bleskensgraaf een scholenmarkt gehouden. Er wordt informatie gegeven over de structuur van het voortgezet onderwijs. Scholen uit het voortgezet onderwijs presenteren zich in diverse informatiestand. Voor meer informatie klikt u op de volgende link uitnodiging scholenmarkt 12 november 2018

Maandviering groep 1

Dinsdag 13 november verzorgen de leerlingen van groep 1 de maandviering. Ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van groep 1 worden hierbij van harte uitgenodigd. De viering begint om 8.30 uur en zal ongeveer een half uur duren. I.v.m. met het ordelijk verloop van de viering willen we u vragen uw jongere kinderen niet mee te nemen.

10-minutengesprekken groep 1 t/m 8

Afgelopen week hebben de ouder(s)/verzorger(s) een mail gekregen waarin meegedeeld wordt dat zij weer in de gelegenheid gesteld worden om met de leerkrachten over hun kind te praten. Dit zijn geen verplichte gesprekken. Mocht u gebruik willen maken van deze gelegenheid wilt u dan de invulstrook uiterlijk woensdag 14 november, met de ingevulde vragenlijst, inleveren op school. U mag deze ook mailen naar administratie@cbssamenopweg.nl.

Open middag BSO De Polderkids en Pzs Trippel Trappel

Woensdagmiddag 14 november is er van 14.00 uur tot 17.00 uur een gezellige en open middag om een kijkje te nemen bij de BSO en peuterspeelzaal in Hoornaar. Er zijn leuke activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar.

Vooraankondiging Doemiddag Windroos

Op woensdagmiddag 14 november a.s. organiseert de Windroos, VMBO-locatie van Stichting CVO-AV in Gorinchem, een Doemiddag. Informatie volgt nog, opgeven voor de Doemiddag kan al wel via de website (www.cvo-av.nl).
Team van de Windroos

Gymlessen door GiGa voor groep 1 en groep 2

De leerlingen van groep 1 en groep 2 krijgen donderdag 15 november weer een gymles van GiGa. Wilt u zorgen dat de gymkleding op school is?
We gymmen nu ook elke dinsdag in gymkleding in het speellokaal.

Doemiddag de Bossekamp

Christelijk vmbo “De Bossekamp” organiseert op woensdagmiddag 21 november een doe-middag voor basisschoolverlaters, met een speciaal programma voor de ouders. Aanmelden voor 14 november 2018 op www.wellantvmbo.nl/debossekamp.

Website

Op de website staat een fotoalbum van het maken van een vogelhuisje in groep 6 en een fotoalbum van de tafeltennisclinic voor groep 6, 7 en 8.

Data om te onthouden

13 nov maandviering groep 1
14 nov start schoolfruit
15 nov gymles groep 1 en 2 door GiGa
23 nov juf Anja jarig
27 nov niet verplichte 10 minutengesprekken groep 1 t/m 8
29 nov juf Agnes jarig

Namens,

Jolanda Mulder
directeur