aug 21

Welkom

Welkom terug op school! Fijn dat we weer gaan beginnen! Een nieuw jaar ligt op ons te wachten, met nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen. We hopen dat u hebt genoten van de vrijheid en rust. We zijn dankbaar dat iedereen weer heelhuids is teruggekeerd.
Op school zijn er al weer veel voorbereidingen getroffen voor de start. Hieronder vindt u een aantal (nieuwe) afspraken die we graag onder de aandacht willen brengen;

Maandagochtend mogen alle kinderen bij aankomst op school meteen naar binnen en mogen hun vader en/of moeder daarbij even meenemen. Zo kunt u meteen zien waar uw kind een plekje heeft en zo nodig even kennismaken met de juf. Om 8.30 uur starten we met de lessen. Maandagmiddag verzamelen de kinderen weer gewoon op het plein. De leerkrachten geven in de ochtend aan op welke plek dat is. De kinderen van groep 3 en 4 blijven altijd voor schooltijd naar binnen gaan.

Voor het trakteren zijn de richtlijnen ook aangepast; kinderen van groep 1, 2, 3 en 4 trakteren alleen in deze groepen. Kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8 trakteren in alleen in de bovenbouw groepen.

Maandag starten ook de gymlessen voor groep 3 t/m 8. Het is verplicht om schoenen te dragen en bij voorkeur echte sportschoenen en geen turnschoentjes. (bij balsporten en hardlopen zorgen deze nogal eens voor problemen). Het omkleden in eigen kleding na de gymles is verplicht. Zorgt u voor goede kleding en schoenen?

In het team verwelkomen we drie nieuwe collega’s; juf Carolien in groep 5/6 op woensdag, donderdag en vrijdag. Zij heeft al eerder bij ons gewerkt en heeft het afgelopen jaar in Afrika ontwikkelingswerk gedaan. Juf Paula in groep 1. Zij is er elke dag om Joost Teeuw te begeleiden. Juf Hanneke in groep 3. Zij is stagiaire en is het komend half jaar in groep 3 aanwezig. Juf Rachel is weer terug na zwangerschaps- en ouderschapsverlof.
We wensen hen allen heel veel succes en plezier!

Wij wensen iedereen een goed en gezegend jaar toe.

Met vriendelijke groet,

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst.

24 augustus eerste schooldag nieuwe schooljaar