sep 02

Groep 3 en 4: Klein, klein kindje
Groep 5 t/m 8: God is een toevlucht

Welkom

Na een zonovergoten zomervakantie zijn we vandaag weer begonnen aan een nieuw schooljaar. Wij heten alle kinderen en hun ouders van harte welkom en in het bijzonder de familie van Kalkeren die met hun gezin hier is komen wonen en onze school met 4 kinderen verrijkt.
Als team hebben we ons vorige week voorbereid en staan we te popelen om te beginnen. Vol goede plannen, ideeën en afspraken gaan we van start. We doen onze uiterste best om ook dit jaar weer een veilige plek te bieden aan de kinderen waar zij met plezier leren en spelen. Wij zoeken daarbij kracht in onze God en Vader die ons allemaal, groot of klein, zal geven wat we nodig hebben.
De eerste 7 weken van het schooljaar zullen we veel aandacht besteden aan groepsvorming, sociale vaardigheden en samenwerking. We gebruiken hiervoor het boekje ‘Grip op de Groep’ en hopen daarmee een goede basis voor de groepssfeer neer te zetten voor de rest van het jaar.
Zoals u heeft kunnen lezen hebben we een nieuwe juf in groep 4; juf Gerlinde. Zij werkt op woensdag, donderdag en vrijdag. Juf Janette en juf Carolien hebben na een periode van invallen ook een vast plekje gekregen in ons team. In de schoolgids, die vandaag mee naar huis komt, kunt u zien wie in welke groep werkt en op welke dagen. Overigens kunt u in de schoolgids alle algemene informatie van de school vinden. Voor de specifiekere informatie per groep komt vandaag een brief mee naar huis. Op maandag 16 september is er voor alle groepen een informatieavond. In die week, op donderdag 19 september, gaan we ook al op schoolreis. Dit jaar staat de Efteling op het programma.

Nog een paar (nieuwe) afspraken op een rijtje:
– Alle speelgoed (waveboards, steps, etc) van de kinderen wordt neergelegd onder het afdakje bij de zijingang omdat het in de gangen voor overlast zorgt bij het naar binnen/buiten gaan.
– Er zal voortaan een bel om 8.25 uur gaan waarop de kinderen hun speelgoed kunnen opruimen en klaar kunnen gaan staan bij de deur. Om 8.30 gaat de bel nog een keer en gaat iedereen meteen naar binnen.
– De kinderen van groep 3 mogen tot de herfstvakantie nog naar binnen gebracht worden .
– De kinderen van groep 4-8 verzamelen zich in rijen bij de ingang als de bel gaat. (groep 3,4 en 6 bij de zijingang, groep 5,7,8 bij de achteringang)

Bereikbaarheid:
– Administratie: maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 8.00-12.00 uur
– Directie: maandag, dinsdag en donderdag
– Leerkrachten: dagelijks vanaf 15.30 uur

Heeft u vragen of opmerkingen , dan horen wij ze graag! U kunt altijd even binnenlopen.
Wij wensen iedereen een heel goed schooljaar toe!

Hartelijke groet,

2 september 1e schooldag ( denk aan de gymspullen!)
4 september oud papier
10 september maandopening groep 6