apr 07

Groep 3,4,5a: Paasliederen
Groep 6,7,8: Paasliederen

Schoolfruit

Volgende week krijgen de leerlingen een appel en een sinaasappel. I.v.m. de studiedag krijgen zij een kiwi mee naar huis.
Deze week is de laatste week dat er schoolfruit wordt uitgedeeld aan de leerlingen.

De kinderen hebben in de 20 weken waarin dit aangeboden is verschillende soorten groente en fruit mogen eten/proeven. Hopelijk hebben we hiermee de kinderen kunnen stimuleren om groente en fruit te (gaan) eten.

Gevonden voorwerpen

Schoolvoetbaltoernooi jongens

Nadat de meiden de sterren van de hemel hebben gespeeld (kijk voor meer informatie en foto’s op de site), zijn nu de jongens aan de beurt op woensdag 12 april. Ook zij zijn te vinden op VV Schelluinen, op het terrein van sportpark Scalune. De eerste wedstrijd spelen ze om 13.50 uur. Suc6 jongens!

Studiedag donderdag 13 april

I.v.m. een studiedag van de leerkrachten zijn alle leerling donderdag 13 april vrij

Paasviering

Na verschillende vieringen/diensten die we met elkaar mochten beleven, zal de Paasviering in de klas plaatsvinden.

Juffendag in groep 1

Dinsdag 18 april hebben we “Juffendag” in groep 1. We vieren dan de verjaardag van juf Hanneke, juf Paula en juf Mariëtte.
Iedereen mag deze dag (Let op! Direct na 2e Paasdag) verkleed op school komen. Uw kind hoeft voor de ochtend geen pauzehapje mee te nemen! De kinderen krijgen nog een persoonlijke uitnodiging.

Bericht van de commissie Avond-4-daagse

Beste ouders,
Ook dit jaar vindt er opnieuw een Avond- 4- daagse plaats in de Gemeente Giessenlanden voor de kinderen van de basisschool. De 3e keer alweer! Dit evenement zal van 15-18 mei plaatsvinden en we hopen natuurlijk weer op zoveel mogelijk deelnemers om er weer leuke en gezellige dagen van te maken!
Ook dit jaar vragen we u om u vooraf in te schrijven en vragen we van u een bijdrage van €2 per deelnemer.

Het inschrijfformulier kunt u downloaden via de website van school. Dit kunt u ingevuld en met de gevraagde €2 in komen leveren op de inschrijfavond. Deze avond vindt plaats op 20 april tussen 18.00-20.00 uur op CBS Samen op Weg in Hoornaar en CBS de Hoeksteen in Giessenburg. Daar krijgt u na betaling van ons de stempelkaart overhandigd, zodat u maandag 15 mei gelijk van start kunt gaan. Dit jaar staan de looproutes op onze website en liggen er ook nog een aantal bij de start. Iedereen loopt op eigen gelegenheid en verantwoording!

Voor vragen kunt u altijd mailen naar het onderstaand emailadres.
Hopelijk allemaal tot ziens op 20 april en natuurlijk op 15 mei!!
Met vriendelijke groet,

Commissie Avond-4-daagse
info@avond-4-daagse.nl
www.avond-4-daagse.nl

Hulp tijdens Koningsspelen

Op vrijdag 21 april is weer de jaarlijkse sportdag/koningsspelen. Voor de leerlingen van groep 1 t/m 4 worden er koningsspelen georganiseerd op school. Juf Janette is heeft nog niet voldoende aanmeldingen van ouders, opa’s, oma’s die willen helpen bij de spelletjes. Graag opgeven via de mail janette@cbssamenopweg.nl

De leerlingen van groep 1 en 2 zijn op vrijdagmiddag 21 april vrij, uiteraard ook de leerlingen van groep 3 en 4.

Hulp tijdens sportdag

Op vrijdag 21 april is weer de jaarlijkse sportdag voor de leerlingen van groep 5 t/m 8. Meester Govert is op zoek naar mensen die willen helpen bij de sportdag. Aanmelden via govert@cbssamenopweg.nl

Kijkt u even rond op de vernieuwde website! Er is nieuws bij groep 6, groep 7 en groep 8 en de plusklas en enkele nieuwe fotoalbums.

12 april jongensvoetbaltoernooi
13 april studiedag, alle leerlingen vrij